Product added to wishlist
View Wishlist

Påskjakten 2020!

april 9, 2020

Hitta äggen, få grymma erbjudanden och rabattkoder!

Favorit i repris! Shock-haren har inatt varit i farten och gömt tio påskägg på vår hemsida med fem olika erbjudanden!

Du kan hitta dom överallt. Inne i nyare produkter, i texten på produktkategorier, i blogginlägg, på infosidor… In och leta helt enkelt!

(PSST! Vår Göteborgsbutik har också äggletarjakt! Gå dit, där kan du hitta andra erbjudanden! )

SÅHÄR TÄVLAR DU:

Hitta äggen på hemsidan som ser ut såhär:

På ägget kommer det stå ett nummer (1-5).

 • Siffran på ägget bestämmer vad du vunnit, med hjälp av listan nedan.
 • Och ordet är koden du skriver in i kassan.
 1.  15% EXTRA rabatt på REAN! (Över 100 kr)
 2.  10% på HELA SORTIMENTET (över 200 kr)
 3. 20% på en vara! (över 200 kr)
 4. 25% på allt från vårt eget märke SHOCK STORE
 5. 30% på en produkt från Dickies!

Regga koden i kassan. Beställ! Var glad!
Hittar du fler får du välja vilket du skall använda. Du kan inte kombinera några koder.

Koderna gäller till midnatt på annandag påsk (13/4-20)

KÖR!

GLAD PÅSK!

Läs hela inlägget

viktigt meddelande från oss till dig <3

mars 19, 2020
Hallå fina kund! ????

Ingen kan ju ha undkommit hur läget ligger till i världen just nu. Detta märks tydligt i centrala Göteborg där vi har vår butik. Det är nästintill tomt på folk.

Självklart är fokus på att minska smittspridning och vi städar och försöker minimera spridning och vi förstår att du håller dig hemma och bunkrar toapapper hellre än hårfärg, men tyvärr så slår detta hårt på mindre butiker.

Shock har varit ett namn som funnits med i många år och vi har alltid brunnit för den alternativa livsstilen, men tyvärr är vi inte något speciellt stort företag som många verkar tro pga detta. Vi har en stor lokal i Göteborgs innerstad som vi haft i väldigt många år och som du kanske förstår så är det fasta kostnader som skall in även i kristider.

Vi i personalen älskar och brinner verkligen för Shock och vi vill ju såklart att Shock skall vara kvar även i framtiden.

Vill du också ha kvar oss även när detta blåser över kan du hjälpa oss med att förutom såklart handla i fysiska butiken även handla i vår webbshop, posta en bild på sociala medier där du taggar oss, kommentera och likea bilder så vi syns för fler, visa din nya fina hårfärg eller klädesplagg, eller skriv en recension på google eller facebook ????

Just nu ger vi även alla kunder som handlar i butiken en liten goodiebag om du handlar för över 300 kr (Gäller tills de tar slut)

Stor kram från oss i personalen ????

Öppettider under jul Shock Göteborg 2019

december 19, 2019
Julen är på ingång och vi kommer ha lite julledigt i butiken så vi kan äta ikapp oss med lussebullar och glögg.

Vi har haft ett innehållsrikt 2019 och vi tackar alla härliga kunder som kommit förbi <3 Nu satsar vi för ett mer fullknökat 2020!

Här är öppettiderna för butiken under julen:

24 dec (Julafton): Stängt
25 dec (Juldagen): Stängt
26 dec (Annandag jul): 10-18
31 dec: (Nyårsafton) 10-14
1 jan: (nyårdagen) Stängt

 

Inget avvikande under trettondagshelgen !

 

God Jul < 3

Shock Göteborg stängd för inventering 10/12

december 8, 2019
Den 10/12 för inventering.

Välkommen till webben och  butiken på onsdag igen!

 

Den alternativa julklappsguiden 2019

december 5, 2019
Gift Guide!

Julen är på ingång och därmed även julklappar! Älskar du att ge bort presenter till dina nära och kära så kommer här en gift guide med de alternativa prylarna till olika personligheter bör gilla <3

 

För musiknörden: 

För 50-tals och rockabilly älskaren:
För den som gillar svart: 
Under 300 spänn:
För den som älskar färg:
Till rockpappan:
För den frusne: 
Till den som har allt:
För den som älskar skinande saker: 

God jul !

Manic Panic – mer än bara hårfärg!

november 14, 2019
Vi fortsätter serien med våra mest älskade märken, next up är Manic Panic!

Från början användes Manic Panic som namn på systrarna Tish och Eileen ”Snooky” Bellomos punkaffär på 33 St Marks Place i New York. Många säger att detta var den första affären i sitt slag i hela USA. Systrarna hade tidigare varit bandmedlemmar i Blondie, och var kända för sin ovanliga och unika stil. Butiken höll öppet mellan 1977-1999. Förutom att sälja vintage kläder, solglasögon och skor sålde de även den berömda hårfärgen.

Efter att butiken stängt flyttades verksamheten till ett stort huvudkontor i Long Island, NY. Innan hade hårfärgen haft sitt lager i Snookys pojkväns enrummare, med den stora efterfrågan blev det snabbt för litet. De märkte snabbt att hårfärgen var det som skulle ge mest framgång, då kunderna strömmade in från hela världen, det fanns inget liknande någon annan stans. Namnet på deras butik, som deras mamma kom på, fick alltså även pryda hårfärgerna, och inom ett par år fanns Manic Panic i nästan hela världen, samtidigt som andra företag som säljer ”galen” hårfärg poppat upp.

 

 

Just nu har Tish & Snooky lanserat en ”pro” linje med hårfärger speciellt för salonger, och de ser över att licensiera ut sitt namn för andra produkter. De är fortfarande aktiva inom musiken, och spelar tillsammans med Alice Coopers gitarrist, medlemmar ur bandet Blue Oyster Cult med mera i superbandet Blue Coupe. Vi hoppas att Manic Panic kommer finnas i minst lika många år till som de har, så att fler generationer kan ta del av deras kreativa hårfärger!

Dr Martens – vår favoritkänga!

oktober 4, 2019
Vi tänkte berätta lite mer om de märken och produkter som vi älskar lite extra mycket här på Shock, och vi börjar med Dr Martens!

Dr Martens Jadon

Allt började 1945 med att den tyske doktorn Klaus Maertens hade dåliga knän och inte kunde hitta bra skor. Tillsammans med sin vän Herbert Funck använde de gummit från gamla flygplansdäck och kom på den sula som än idag finns på Dr Martens; bouncing soles, sulan med luftkuddar. Efter ett par år, 1960, kom den brittiska familjen Griggs över denna uppfinning, och köpte snabbt patentet. Då Storbritannien och Tyskland inte direkt var bästa vänner under denna tid bytte man snabbt namnet till det mer engelskt klingade Martens.

De första paret som nånsin masstillverkades lämnade bandet 01-04-60, därav namnet 1460 på den 8-håls höga originalkängan. Sortimentet utökades snabbt ett år senare och 1461, lågskon, var född. Till en början var skorna mest använda av det brittiska postväsendet, polisen och andra yrken som krävde en sko med komfort och hållbarhet. Nån gång på slutet av 1960-talet började även andra få upp ögonen för Dr Martens. De brittiska ungdom- och subkulturerna var snabba med att anamma kängorna i sin egen klädstil för extra attityd och stil. Det sägs bland annat att The Whos sångare Pete Townshend älskade sina 1460s så mycket att han sov med dom på, de var ju ändå så bekväma. Mods, skins, punkare, grunge, rock, hiphop, nästan alla subkulturer anknutna till musik har gjort Dr Martens till en markör för sin stil och även idag är Dr Martens starkt förknippat med musik.

Antagligen är det just därför som Dr Martens än idag har så många användare och fans världen över. Få skor är lika ikoniska. Oavsett stil finns det alltid ett par för alla, och idag finns allt från veganska sandaler till knähöga platåkängor i deras sortiment. Vi på Shock är stolta över att ha Sveriges största utbud av Dr Martens modeller och därtill kunnig personal, kom in och säg hej så hjälper vi dig att hitta rätt!

 

Ps. Jag som skriver detta heter Julia och jobbar vanligtvis i butiken, men just nu gör jag min praktik på Shocks huvudkontor, så de kommande två månaderna får ni höra mer från mig här och på insta! 🙂

Shock Göteborg Utförsäljning 19-22 sep-19!

september 16, 2019
Vi skall flytta vårt webblager så hjälp oss underlätta flytten och att få plats med vårens nyheter!

Kom och lyssna på bra musik och fynda!
Mängder med skor, kläder, barnkläder och accessoarer…

Allt i utförsäljningen är minst 50% nedsatt och vi kommer även att ha en fyndlåda med produkter som har lite mindre kosmetiska fel, kan ha blivit mindre skadade i leverans och annat som inte går att sälja till fullpris osv men som ändå är fullt funktionsdugliga till pangpriser!

Detta gäller endast i vår butik på Södra Hamngatan 49 i Göteborg. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning och att avsluta utförsäljningen i förtid. Så kom i tid 😀

Dela gärna eventet och ställ frågor så kommer vi svara så snabbt vi kan.

– Betalning med kort och kontant
– Inga returer eller byten på utförsäljningsvaror
– Inga undanläggningar av utförsäljningsvaror

(Självklart kommer resterande del av sortimentet som vanligt vara öppet och där gäller våra vanliga öppet köp och retur regler 🙂 )

Tider som gäller:

19-22 september 2019
Tor, Fre: 10.00-19.00
Lör: 10.00-17.00
Sön: 12.00-16.00

Mer info och facebook event hittar du HÄR

Varmt välkommen!

Shock Göteborg

Ledigt jobb: Butiksansvarig på SHOCK Göteborg

september 12, 2019

SHOCK SÖKER BUTIKSANSVARIG

 

Shock står inför en spännande utveckling. Vi söker en butiksansvarig, som ska leda och ansvara för drift, försäljning och utveckling i vår Göteborgsbutik.

Är du rätt person för att leda Shocks butik framåt?

Handeln förändras. Vi söker efter dig, som har rätt personlighet och kunskap för att leda vår butik in i framtiden.

Som person skall du ha hög social kompetens, ledaregenskaper, vara positiv och målinriktad.

Hos oss kommer du att få jobba med att:

 • Leda butiken och butikspersonalen mot försäljningsmål och lönsamhet.
 • Ansvara för butikens utseende och uttryck.
 • Sammanställa, analysera och rapportera försäljningen och kontinuerligt komma med förbättringsförslag
 • Samarbeta med leverantörer och utveckla sortimenet.
 • Utveckla vårt 40-åriga varumärke

 

Vi tror att du har:

 • Arbetat några år inom handel
 • Erfarenhet av butiksadministration

 

Som person ser vi gärna att du:

 • Mycket goda ledaregenskaper
 • Är resultatinriktad
 • Gillar ordning och reda
 • Har förmågan att hantera omväxlande arbetsuppgifter och snabba förändringar
 • Har lätt för att inspirera och motivera
 • Är effektiv, initiativtagande och självgående
 • Är strukturerad och analytisk

 

Om Shock

Shock har funnits i 40 år och är Nordens största alternativa butik med kläder, skor, hårfärg och accessoarer som passar alla olika alternativa stilar. Shock är mer än en klädaffär och en e-handels-plats. Vi säljer inte bara produkter utan vi påverkar kulturer. I vårt sortiment finns bland annat läderjackor, Sveriges största utbud av Dr Martens, band merch och många olika hårfärger från varumärken som Manic Panic, Directions & Stargazer.

Omfattning: Heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning
Start: Enligt överenskommelse

Vi samarbetar med en konsult för denna ansökningsprocessen:
Skicka CV till kontaktperson Jan Ekman: info@rosenvialen.se

Vi gör löpande urval men sista ansökningsdag är 6:e Oktober. Platsen kan tillsättas tidigare.

Shock samarbetar med TIP THE VELVET

augusti 13, 2019
Shock samarbetar med Tip the velvet som är Göteborgs första och största burlesk-klubb.

De har nu den 24:e augusti höstens första fest med temat “HEROES AND VILLAINS”

Missa inte en glittrande kväll i superhjältarnas tecken! Och även vår egna Miss Lumpling som jobbar hos oss på Shock kommer köra en fantastisk uppvisning!

 

Såhär skriver TIP THE VELVET själva om festen:

Mänskligheten älskar sina legender, och vad vore väl legender utan legendariska hjältar? Från Perseus till Luke Skywalker, från Robin Hood till Stålmannen. Och vad vore dessa hjältar utan en perfekt antagonist, en Medusa, en Darth Vader, Sheriffen av Nottingham, Lex Luthor? Denna kväll firar vi hjältar och skurkar i alla dess former!

Denna fest sponsras av Shock!

Enligt boken The Hero With a Thousand Faces av Joseph Campbell så följer många av världens myter samma struktur, en så kallad monomyt, där mytens hjälte måste lämna sin alldagliga värld för att bli något större. Och från Iliaden till Marvels superhjältar så har vår fascination för hjältar alltid varit stor. Så ta fram din inre hjälte eller skurk, svida om och gör oss sällskap denna burleskiga kväll! Dra på trikån och manteln, putsa ringbrynjan, tänd ljussabeln och stig på!

På scen: Violetta Posion (Mex) – Skirt Vonnegut (Usa) – Velvet Vixens
Konferencier: Lord Beaverbottom
DJ: Eden Lost

Som vanligt tillämpar vi dresscode! Se vår Pinterest eller tidigare event för inspiration. Har du frågor så tveka inte att kontakta oss!

Orolig över dresscoden?

Hos oss hittar du alla grejer för att du skall komma in på festen.

Exempel:

Vill du ta tips inför temat för denna festen rekommenderar vi dessa produkterna för att få igång din kreativitet :
Missa inte att köpa biljett! Så ses vi där 🙂

RAMMSTEIN till Göteborg 2020

juni 28, 2019

Det gick snabbt innan biljetterna till detta årets turné med Rammstein blev utsålda. Bandet som efter 10 år inte släppt någon nytt album, kom i Maj ut med sitt sjunde studioalbum, och kort därefter begav de sig ut på starten av sin nu tvåårsturne över Europa.

Biljetterna till showen i Sverige (Sthlm) blev slutsålda på bara några minuter, men fick man inte biljetter då kommer det nu en ny chans!

 

Här är tourdatumen och länderna för år 2020:

25.05.2020 Klagenfurt, Wörthersee Stadion
29.05.2020 Leipzig, Red Bull Arena Leipzig
02.06.2020 Stuttgart, Mercedes-Benz Arena
06.06.2020 Zürich, Stadion Letzigrund
07.06.2020 Zürich, Stadion Letzigrund
10.06.2020 Ostende, Park De Nieuwe Koers
17.06.2020 Belfast, Boucher Road Playing Fields
24.06.2020 Nijmegen, Goffertpark
27.06.2020 Düsseldorf, Merkur Spiel-Arena
01.07.2020 Hamburg, Volksparkstadion
04.07.2020 Berlin, Olympiastadion
09.07.2020 Lyon, Groupama Stadium
13.07.2020 Turin, Stadio Olimpico Grande Torino
17.07.2020 Warschau, PGE Narodowy
21.07.2020 Tallinn, Song Festival Grounds
26.07.2020 Trondheim, Granåsen
31.07.2020 Göteborg, Ullevi Stadium
04.08.2020 Aarhus, Ceres Park

 

Biljettförsäljningen öppnar den 5/7 klockan 11.

KÖPES BL. A.  HÄR

Har du inte sett Rammstein så är det något som borde göras. Jag såg dem själv på Metaltown här i Göteborg år 2005 och 2010, och jag har sett många band under åren, men det finns nog inget som slår dessa i liveframträdande.
Sen att jag varit ett hängivet fan sedan jag år 2001 som 13-åring hörde Rammstein låt “Sonne”. Och sedan dess har de hängt med mig och jag har aldrig tröttnat. Jag fick tyvärr inga biljetter till turnén i Sverige, så jag tar min semester och åker ner till Riga för att se dem där istället ??

SEr fram emot att ha dem på min hemmaplan igen ??

Studenttider! Stilinspiration inför utspringet

maj 28, 2019

ALTERNATIV EXAMEN

Student och examenstiderna närmar sig med stormsteg (om du inte redan sprungit ut?)

Snart är det över!
Vare sig du går ut högstadiet, gymnasiet, högskolan, går på semester, skiter i skolan, skall fira någon annan som klarat sig igenom skolåren eller annan högtid som brukar bli av på sommaren, har vi kläderna för det!

Snygga skjortor med en alternativ twist, den klassiska vita klänningen, eller skit i det vita och kör på svart för det är fan mer metal, om du känner för det!

På min student körde jag en vit klänning, och enorma platåkängor. (Även typ det enda vita klädesplagget jag ägt, även nu mer än tio år senare ?)

Vi älskar vår klassiska Monroe klänning. Den finns i både rött och svart och självklart den ikoniska vita färgen som Marilyn själv hade.

Så på med favoritkängorna och korka upp! ??
Vi tog ut våra modeller Anders och Emma till trädgårdsföreningen i Göteborg för lite härliga alternativa examensbilder, inför utspringet.

FYFAN VA VI E BRA!

 

 

 Produkter som visas: 

Ozzy Osbourne till Sverige!

maj 13, 2019
Ozzy Osbourne som skulle till Sverige detta året men som tyvärr fick ställa/flytta fram turnén pga. sjukdom meddelade nytt datum i förra veckan.

Samma dag som konserten skulle gått av stapeln i år, fast då år 2020. Den 22:e februari i Friends arena i Stockholm.
Med sig har han som tidigare Judas Priest och nytt är att även Shock favoriterna Hardcore superstar! Så tre riktigt stora namn kommer göra denna konserten till en du verkligen inte får missa!

Vi är supertaggade och merchen hittar du självklart hos oss. ??

Vilka av dessa banden är du mest taggad på att se?

Påsktävling!

april 18, 2019

Hitta äggen, få grymma erbjudanden och rabattkoder!

Shock-haren har inatt varit i farten och gömt tio påskägg på vår hemsida med fem olika erbjudanden!

Du kan hitta dom överallt. Inne i nyare produkter, i texten på produktkategorier, i blogginlägg, på infosidor… In och leta helt enkelt!

(PSST! Vår Göteborgsbutik har också äggletarjakt! Gå dit, där kan du hitta ännu bättre erbjudanden ? )

SÅHÄR TÄVLAR DU:

Hitta äggen på hemsidan som ser ut såhär:

På ägget kommer det stå ett nummer (1-5).

 • Siffran på ägget bestämmer vad du vunnit, med hjälp av listan nedan.
 • Och ordet är koden du skriver in i kassan.
 1.  15% EXTRA rabatt på REAN!
 2.  10% på HELA SORTIMENTET
 3. 20% på en vara!
 4. 25% på allt från vårt eget märke SHOCK STORE
 5. Grattis! Då får en hemlig present med din order (och 1% rabatt så koden går att registrera) Kan vara accessoarer, hårfärg, kaffemugg… nån extra kul pryl helt enkelt 🙂 

Regga koden i kassan. Beställ! Var glad!
(Du kan inte kombinera några koder förutom nr. 5.)

Koderna gäller till midnatt på annandag påsk (22/4-19) KÖR!

GLAD PÅSK!

Påsköppettider Shock Göteborg

april 16, 2019
Vi går mot en efterlängtad långhelg!
Påsken är snart här och därmed kommer vår Shock butik i Göteborg , hålla lite ändrade öppettider så även vår fantastiska personal kan hänga med familjen och vänner i det förhoppningsvis fina vädret.

Shock Göteborg

Avvikande öppettider i påsk på Shock Göteborg

Långfredag 12-16

Påskafton 12-17

Påskdagen 12-16

Annandag påsk 12-16

Glad påsk!

black metal easter

Black metal aloha shirt

Hawaiiskjortan är här, men är den verkligen metal?

april 11, 2019

Aloha!

Här i Göteborg skiner solen men vi får skrapa rutorna på morgonen. De söndriga byxorna är framme men vi får frostskador i hålen. Välkommen till den svenska våren.

Men håll ut! Snart blir det bättre! Ett tecken på detta är att vi fick precis in och upp mängder av snygga hawaiiskjortor som du kan klä upp dig med nu i sommar.
Trimma mustaschen och putsa upp Ferrarin för den perfekta Tom Sellek- Magnum PI looken ?

(Den nyare serien vill jag inte nämna ?)

Är det fortfarande kyligt är det bara att dra på din snyggaste skinnjacka så löser det sig, som vi gjorde här på vår modell Viktor.

Hawaii Shirt Palm Tree Yatch Yellow

Är hawaiiskjortan verkligen verkligen från Hawaii?

Jajjemen, urinvånarna i Hawaii har allt gått omkring med skjortor som liknande det vi nu kallar hawaiiskjortor eller “aloha shirts” som de också kallas. Turistströmmar från framförallt USA gjorde dock att plagget utvecklades och mer mönster tillverkades.
Sen om skjortan har varit på mode har väl varit lite fram och tillbaka. Större namn som exempelvis Elvis, Magnum, som jag nämnde ovan, och filmer som Scarface, Ace Ventura och på komiker som Gabriel “Fluffy” Iglesias har gett skjortan uppsving under perioder.

Är hawaiiskjortan Rock n roll nog för mig då?

Öhm, Ja såklart! Bara för du är rocker betyder inte det att du endast måste gå klädd i svart. Även om jag kan tänka mig att dina bandkompisar i ditt blackmetalband kanske hade höjt ett ögonbryn eller två om du spatserar in med din nya snygga skjorta, men tro mig, dom är bara avundsjuka. Våra skjortor finns med lite mer icke-klassiska mönster: som dinosaurier, solande skelett och skallar. Vilket gör att förutom att se sjukt snygga ut så kan de även bli en snackis i fikarummet på kontoret.

Black metal aloha shirt

Här är dom modellerna av aloha shirts / Hawaiiskjortor som vi har inne just nu:

Checklista inför sommarens festivaler. Missa inte att packa de här sakerna!

mars 28, 2019

Checklista inför campingen på festivalen

 

Sommaren är på ingång och därmed även festivalerna!
Skall du iår sova i tält, vältra dig i lera, och sjunga cumbaya till solen går upp bland ett gäng personer du precis lärde känna men nu säger är dina bästa vänner? Helt underbart!

Festivalerna har fått sig ett uppsving på de senaste åren från att ha haft lite festivalträda i några år, och det är något charmigt med det primitiva livet på en geggig camping som man aldrig kommer få när man kör stadsfestival och hotell.

Du har troligen redan bestämt dig för vilken festival du och polarna skall till. Blir det den hederliga tältfestivalen kommer här en liten packlista på vad du inte får glömma:

Checklista inför sommarens festivaler

Boende:

 • Tält
 • Partytält
 • Brassestol
 • Luftmadrass (Sjukt värt, även om du behöver gå flera kilometer med den för att få den uppblåst)
 • Barnpool (svinnajs om det är varmt, desto mindre skoj att fylla med vatten)
 • Dunk/större plaskor för att fylla med vatten

Hygien osv

 • Toapapper
 • Våtservetter
 • Alcogel
 • Deo, tandborste och tandkräm, tuggummi
 • Mensgrejer och trosskydd
 • Kondomer
 • Torrschampo / hårfix (look good, feel good)
 • Smink och liten spegel
 • Skavsårsplåster
 • Gaffatejp
 • Insektsmedel
 • “Första hjälpen” Plåster, huvudvärkstabletter, vätskeersättning, pincett.
 • Öronproppar (värt att köpa ett par bättre)
 • Solskyddsmedel

Annat

 • Energi/proteinbars
 • Mjukost och ett gäng frallor/riskakor/ knäckebröd
 • Portabel mobilladdare/powerbank
 • Högtalare
 • ÖL (eller annat, eller inte alls)
 • Plastpåsar
 • Utöver detta så har du pengar så går det alltid att köpa om du behöver något. Finns alltid att köpa på festivalområdet, och staden är aldrig för långt borta.

Kläder

 • Planera dina outfits i förväg. Du behöver inte nya kläder varje dag.
 • Vill du ändra din stil så är accessoarer guld.
  Nätstrumpbyxor, skärp, keps/hatt, bandana.
 • Nya underkläder och strumpor för varje dag
 • En outfit för kalla dagar och en outfit för varma dagar klarar du dig långt (Det svåra med Sverige och närliggande land är ju att vädret är ju ganska ombytligt)
 • Skor är de självutnämnda kängorna och gummistövlar.
 • Solglasögon
 • Keps/hatt för soliga dagar och snyggt
 • Regnkläder
 • Mindre väska /totebag

 

 

Tips på produkter att ha med:

Det viktigaste att ha med dig är dock är en positiv inställning och ett glatt humör. Ha kul! Va inte en rövhatt. Ett nej är alltid ett nej. Ta hand om dig och dina medfestivalmänniskor. Ni är alla där för att ha en rolig upplevelse.

??? Rock on!

Shock Store Brand Image

Välkommen till The Shock Blog!

mars 25, 2019

 Shock har gått och blivit med blogg!

Hurra!
Som en förlängning av våra sociala medier, lanserar vi nu våran blogg. Vi tyckte att det fanns tyvärr en dålig nish av alternativa bloggar därute och istället för att klaga på saker så löser vi.

Här kommer ni förutom en massa ny inspiration med på nyheter, outfits, tips och tricks, Do-it yourself tips , behind the scenes från vår vardag i butiken och huvudkontoret, konsert tips och allting annat vi kan komma på. Allting med en alternativ touch, såklart. 🙂

Målsättningen är att publicera ett inlägg i veckan.

Är du sugen på att komma med förslag på vad vi skall skriva eller du kanske vill skriva själv, är du välkommen att höra av dig. <3

Shock Store

Välkommen till The Shock Blog!

Tips, checklistor, DIY och inspiration. Det är det vi planerar skall finnas här i vår blogg.
Jag som i första hand skriver heter Linnéa och jag är e-handels ansvarig här på Shock. Du kommer även troligen hitta mig i chatten och svara på mail om du undrar nått till kundtjänst.
Den alternativa stilen har varit min sen i början av högstadiet nångång då jag en dag bestämde mig för att bli punkare. Då stal jag min pappas motorcykeljacka och färgade håret svart.
Jag kommer dela med mig av alla mina tips och tricks, hoppas du vill haka på! :)

Hair Colors Banner

Cookies, bla, bla, bla…
Fortsätter du godkänner du.
 Vad är cookies? 

Jag förstår.