Product added to wishlist
View Wishlist
 Tillbaka april 11, 2019
Black metal aloha shirt

Hawaiiskjortan är här, men är den verkligen metal?

Aloha!

Här i Göteborg skiner solen men vi får skrapa rutorna på morgonen. De söndriga byxorna är framme men vi får frostskador i hålen. Välkommen till den svenska våren.

Men håll ut! Snart blir det bättre! Ett tecken på detta är att vi fick precis in och upp mängder av snygga hawaiiskjortor som du kan klä upp dig med nu i sommar.
Trimma mustaschen och putsa upp Ferrarin för den perfekta Tom Sellek- Magnum PI looken ?

(Den nyare serien vill jag inte nämna ?)

Är det fortfarande kyligt är det bara att dra på din snyggaste skinnjacka så löser det sig, som vi gjorde här på vår modell Viktor.

Hawaii Shirt Palm Tree Yatch Yellow

Är hawaiiskjortan verkligen verkligen från Hawaii?

Jajjemen, urinvånarna i Hawaii har allt gått omkring med skjortor som liknande det vi nu kallar hawaiiskjortor eller “aloha shirts” som de också kallas. Turistströmmar från framförallt USA gjorde dock att plagget utvecklades och mer mönster tillverkades.
Sen om skjortan har varit på mode har väl varit lite fram och tillbaka. Större namn som exempelvis Elvis, Magnum, som jag nämnde ovan, och filmer som Scarface, Ace Ventura och på komiker som Gabriel “Fluffy” Iglesias har gett skjortan uppsving under perioder.

Är hawaiiskjortan Rock n roll nog för mig då?

Öhm, Ja såklart! Bara för du är rocker betyder inte det att du endast måste gå klädd i svart. Även om jag kan tänka mig att dina bandkompisar i ditt blackmetalband kanske hade höjt ett ögonbryn eller två om du spatserar in med din nya snygga skjorta, men tro mig, dom är bara avundsjuka. Våra skjortor finns med lite mer icke-klassiska mönster: som dinosaurier, solande skelett och skallar. Vilket gör att förutom att se sjukt snygga ut så kan de även bli en snackis i fikarummet på kontoret.

Black metal aloha shirt

Här är dom modellerna av aloha shirts / Hawaiiskjortor som vi har inne just nu:

 Tillbaka
Shock Store

Välkommen till The Shock Blog!

Tips, checklistor, DIY och inspiration. Det är det vi planerar skall finnas här i vår blogg.
Jag som i första hand skriver heter Linnéa och jag är e-handels ansvarig här på Shock. Du kommer även troligen hitta mig i chatten och svara på mail om du undrar nått till kundtjänst.
Den alternativa stilen har varit min sen i början av högstadiet nångång då jag en dag bestämde mig för att bli punkare. Då stal jag min pappas motorcykeljacka och färgade håret svart.
Jag kommer dela med mig av alla mina tips och tricks, hoppas du vill haka på! :)

Hair Colors Banner

Cookies, bla, bla, bla…
Fortsätter du godkänner du.
 Vad är cookies? 

Jag förstår.