Product added to wishlist
View Wishlist

Frakt & Retur

Senast uppdaterat den 11/11-19 (uppdaterade priser till länder)

Fraktkostnad & Leveranstid

 • Standardleverans 3-5 dagar

  MTD 49 kr (0 kr vid köp över 199 kr)
  Med MTD får du ditt paket hemlevererat till din brevlåda. Får paketet inte plats i din brevlåda kommer det istället att fästas på din dörr. Hemleverans-paket är endast delvis spårbara, så känner du dig osäker bör du istället välja vårt Express-alternativ.
  Detta alternativ kan ändras till Postnord och utlämningombud om varan är för stor eller ditt postnummer inte täcks av MTD’s utdelningsområde.

 • Expressleverans 1-3 dagar

  PostNord MyPack 99 kr
  Med PostNord MyPack får du ditt paket levererat till ditt närmsta utlämningsställe. Detta paketet är fullt spårbart och kommer till dig inom 1-3 vardagar.
  Observera att Expressleveransen endast påverkar hur snabbt paketet kommer till dig från när vi lämnar in det hos transportören. Vår hanterings- och packningstid är detsamma (ordinarie 1-3 arbetsdagar).

delivery

Retur & Byten

Som kund har du alltid 14 dagars returrätt och öppet köp hos Shock.se, vi följer distanshandelslagen. Skicka alltid med originalförpackningar och eventuella märkestags och använd helst samma påse som du fått varorna i.

Returnotan och returfraktsedeln hittar du i din beställning. Fyll i returnotan noga, skriv vad och vilken storleka du vill byta till, har du flera val du kan tänkas byta till (storlek, färg, produkt) skriv detta i sifferordning, och lägg returnotan tillsammans med det du vill returnera/byta i shockpåsen. Returfraktsedeln, som du hittar tillsammans med din order, klistrar du på påsen och lämnar till ditt närmaste postombud. Spara alltid ditt inlämningskvitto tills vi registrerat returen.

Ditt byte tar ca. 2-5 dagar att hantera när det inkommit till oss.
På Shock tar vi ingen avgift för dig som vill byta storlek, eller byta vara till en som är likvärdig i pris. Detta gäller så länge originalvaran återkommer till oss intakt inom 14 dagar. Har du köpt skor måste även kartongen vara intakt. Byten utöver det första bytet, för endast retur eller vara som kostar under 100 kr tar vi en hanteringskostnad på 49 kr.
Om ditt önskade byte inte finns i lager kommer det hanteras som en retur.

Vid reklamation av defekt vara, kontakta alltid kundtjänst. Inkludera utförligt i text vad som är fel på varan och bilder. Har du köpt din vara i Göteborgsbutiken så gå i första hand till butiken så hjälper dom dig där. Har du köpt i butik och butiken ej är kvar eller du bor i annan stad, inkludera även bild på kvittot.

Vi bjuder på returportot vid reklamationer inom Sverige.
Läs gärna på om reklamationer på hallå konsuments hemsida: https://www.hallakonsument.se/klaga-angra-eller-anmala/dina-rattigheter-som-konsument/reklamera-fel-pa-vara-eller-tjanst/

När vi får in reklamationen hör vi av oss om den blir godkänd, din produkt kommer i första hand att lagas och skickas tillbaka till dig. Går den inte att laga kommer du få en ny produkt eller en likvärdig.

Internationell leverans

På Shock levererar vi tillsammans med DHL till hela världen*. Fraktkostnaden skiljer sig beroende på vilken zon du vill ha paketet levererat till. Till de flesta länderna erbjuder vi ett ekonomi-alternativ (7-10 dagar) och ett express-alternativ (2-5 dagar). Eventuella extra kostnader och tull står inte Shock för, utan debiteras kunden. DHL levererar paketet direkt till din dörr. Se nedan vad som gäller för just ditt land:
Vill du göra retur, byte eller reklamation utanför Sverige får du själv stå för kostnaden.

Zons & Countries

Economic

Express

Free Delivery

Zon 1

Danmark
Finland

149 kr 249 kr > 1 000 kr

Zon 2

Belgien
Estland
Lettland
Litauen
Luxemburg
Nederländerna
Storbritannien
Tyskland

149 kr 249 kr > 1 000 kr

Zon 3

Frankrike
Irland
Monaco
Polen
Österrike

169 kr 299 kr > 1 000 kr

Zon 4

Bulgarien
Cypern
Grekland
Italien
Kroatien
Malta
Portugal
Rumänien
Slovakien
Slovenien
Spanien
Tjeckien
Ungern
Vatikanstaten

189 kr 349 kr > 1 500 kr

Zon 5

Norge

189 kr 349 kr > 1 500 kr

Zon 6

Andorra
Gibraltar
Guernsey
Jersey
Liechtenstein
San Marino
Schweiz

199 kr 399 kr > 1 500 kr

Zon 7

Kanada
USA

** 399 kr > 3 000 kr

Zon 8

Albanien
Armenien
Azerbajdzjan
Bosnien-Hercegovina
Färöarna
Georgien
Grönland
Island
Kanarieöarna
Makedonien
Moldavien
Montenegro
Ryssland
Serbien
Turkiet
Ukraina
Vitryssland

** 399 kr > 3 000 kr

Zon 9

Australien
Bahrain
Bangladesh
Brasilien
Filippinerna
Hong Kong
Indien
Indonesien
Israel
Japan

** 399 kr > 3 500 kr

Zon 10

Resten av världen*

** 449 kr > 4 000 kr

*Hela världen / resten av världen är de länder som inte finns i listan mellan zon 1 – zon 10. Med undantag från Turkmenistan och Kosovo.
** Inget ekonomipris finns för detta land.

Cookies, bla, bla, bla…
Fortsätter du godkänner du.
 Vad är cookies? 

Jag förstår.