Product added to wishlist
View Wishlist

Frakt & Retur

Fraktkostnad & Leveranstid

  • Standardleverans 3-5 dagar

    MTD 49 kr (0 kr vid köp över 199 kr)
    Med MTD får du ditt paket hemlevererat till din brevlåda. Får paketet inte plats i din brevlåda kommer det istället att fästas på din dörr. Hemleverans-paket är endast delvis spårbara, så känner du dig osäker bör du istället välja vårt Express-alternativ.

  • Expressleverans 1-3 dagar

    PostNord MyPack 99 kr
    Med PostNord MyPack får du ditt paket levererat till ditt närmsta utlämningsställe. Detta paketet är fullt spårbart och kommer till dig inom 1-3 vardagar.

delivery

Retur & Byten

Som kund har du alltid 14 dagars returrätt och öppet köp hos Shock.se, vi följer distanshandelslagen. Skicka alltid med originalförpackningar och eventuella märkestags och använd helst samma påse som du fått varorna i.

Returnotan och returfraktsedeln hittar du i din beställning. Fyll i returnotan och lägg returnotan tillsammans med det du vill returnera i shockpåsen. Returfraktsedeln, som du hittar tillsammans med din order, klistrar du på påsen och lämnar till ditt närmaste postombud. Spara alltid ditt inlämningskvitto tills vi registrerat returen.

Vid reklamation av defekt vara, kontakta alltid kundtjänst. Vi bjuder på returportot vid reklamationer. OBS! Det är du som kund som har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer fram till oss. Om du vill kunna spåra din retur kan det i så fall vara bra att skicka det rekommenderat. Denna kostnad får du i så fall stå för själv. Kolla med postens serviceställe där du bor hur du gör detta.

Om du vill byta din vara så lägger du en ny order på bytesvaran via hemsidan. En fördel med att du lägger din nya order helt själv är att du inte behöver vänta lika länge på att vi ska få in din retur och behandla den för att sedan skicka ut en bytesvara.

På Shock tar vi ingen avgift för dig som vill byta storlek, eller byta vara. Detta gäller så länge originalvaran återkommer till oss intakt inom 14 dagar. För endast retur tar vi en hanteringskostnad på 49 kr.

Internationell leverans

På Shock levererar vi tillsammans med DHL till hela världen*. Fraktkostnaden skiljer sig beroende på vilken zon du vill ha paketet levererat till. Till de flesta länderna erbjuder vi ett ekonomi-alternativ (7-10 dagar) och ett express-alternativ (2-5 dagar). Eventuella extra kostnader och tull står inte Shock för, utan debiteras kunden. DHL levererar paketet direkt till din dörr. Se nedan vad som gäller för just ditt land:

Zons & Countries

Econimic

Express

Free Delivery

Zon 1

Danmark
Finland

149 kr 249 kr > 1 000 kr

Zon 2

Belgien
Estland
Lettland
Litauen
Luxemburg
Nederländerna
Storbritannien
Tyskland

149 kr 249 kr > 1 000 kr

Zon 3

Frankrike
Irland
Monaco
Polen
Österrike

169 kr 299 kr > 1 000 kr

Zon 4

Bulgarien
Cypern
Grekland
Italien
Kroatien
Malta
Portugal
Rumänien
Slovakien
Slovenien
Spanien
Tjeckien
Ungern
Vatikanstaten

189 kr 349 kr > 1 500 kr

Zon 5

Norge

189 kr 349 kr > 1 500 kr

Zon 6

Andorra
Gibraltar
Guernsey
Jersey
Liechtenstein
San Marino
Schweiz

199 kr 399 kr > 1 500 kr

Zon 7

Kanada
USA

** 399 kr > 3 000 kr

Zon 8

Albanien
Armenien
Azerbajdzjan
Bosnien-Hercegovina
Färöarna
Georgien
Grönland
Island
Kanarieöarna
Makedonien
Moldavien
Montenegro
Ryssland
Serbien
Turkiet
Ukraina
Vitryssland

** 399 kr > 3 000 kr

Zon 9

Australien
Bahrain
Bangladesh
Brasilien
Filippinerna
Hong Kong
Indien
Indonesiuen
Israel
Japan

** 399 kr > 3 500 kr

Zon 10

Resten av världen*

** 449 kr > 4 000 kr

*Hela världen / resten av världen är de länder som inte finns i listan mellan zon 1 – zon 10. Med undantag från Turkmenistan och Kosovo.
** Inget ekonomipris finns för detta land.

Cookies, bla, bla, bla…
Fortsätter du på sidan godkänner du detta.
 Vad är cookies? 

Jag förstår.