Product added to wishlist
View Wishlist

SHOCK THE WORLD

Shock är en lifestyle-butik för dig som ÄLSKAR alternativa livsstilar. Vi har ett brett sortiment som bland annat passar perfekt i en Punk, Rock, Goth, Grunge och Rockabilly garderob! Våra kläder, skor, accessoarer och hårfärger gör sig bäst ihop med självsäkerheten av att inte vara en klon av någon annan. Att ha en unik stil är, och har alltid varit hjärtat hos oss på Shock.

VÅRA VARUMÄRKEN

För oss är inget varumärke för litet och vi är inte rädda för att prova nytt. Det är det som gör våra produkter unika på marknaden. Saknar du något varumärke i vårt sortiment? Tveka inte på att höra av dig till oss, din feedback betyder allt för Shock! Några av våra populäraste varumärken i vår butik är Killstar, Manic Panic, Banned, Restyle och Directions.

VÅRT SORTIMENT

Vårt sortiment utvecklas ständigt och vi är snabba med att ta till oss både nya och klassiska stilar. Vi har kläder, skor och accessoarer för dam, herr och barn. I vårt sortiment hittar du rockkläder, punkkläder, rockabillykläder, emokläder och gothkläder för att bara nämna några av dom stilarna vi riktar oss till.

Rockabilly Blue Hair Colour Manic Panic

Leather Jacket

Burlesk IT Clown

Rockabilly

… FRÅN BÖRJAN

Shock startades upp år 1980 av Elvira Gajda som precis hade anlänt till Göteborg från Polen. Hon märkte snabbt att det fanns en stor alternativ kultur i staden, men ingen butik som tillgodosåg subkulturernas olika stilar. Den nystartade butiken fick stor uppståndelse både i Göteborg och runt om i Sverige. Framgångssagan var ett faktum och sedan 1980 har vi, förutom webbutik öppnat upp portarna i både Malmö, Stockholm som i många år var välbesökta och uppskattade. Tyvärr fick vi år 2018 stänga ner dom två senaste butikerna och 2021 stängdes även butiken i Göteborg.

Vi riktar oss till alla alternativa stilar, så som rock, punk, goth, emo, rockabilly och skate för att bara nämna några. Vi arbetar hårt för att ha ett sortiment som är unikt och sticker ut från mängden, vi är inte och kommer aldrig att vara som alla andra!

VEGANSKT SORTIMENT

Vi har ett stort utbud av Veganska kläder, skor, hårfärger, linser och accessoarer, bland annat från varumärkena Manic Panic, Angry Itch och Directions. Vi är också själva duktiga på att designa och trycka upp egna statement-tees med slogans som “Not your mom, not your milk” och “Friends not food”.

På Shock har vi en Anti Pälspolicy och vi säljer under inga omständigheter äkta pälsprodukter. Vi är diplomerade medlemmar i ”Djurens Rätt” och deras förening ”Pälsfrihandel” (www.palsfrihandel.se). Våra sminkprodukter och hårfärger är alltid 100% cruelty free, inte testade på djur. Produkterna i vårt sortiment av läder, har alltid hög kvalitet och kommer från erkända tillverkare. Vi har ett stort utbud av Veganska kläder, skor, hårfärger och accessoarer, bland annat från varumärkena.

KONTAKTA OSS

Undrar du något, vill ge oss kritik, feedback eller bara vill tjöta får du hjärtligt gärna höra av dig till oss! Vi tar gladeligen emot alla synpunkter, åsikter och önskemål! Du kan  skriva till oss på våra sociala medier eller traditionellt skicka ett klassiskt mail.

E-post: info@shock.se

Whats your mood?

Cookies, bla, bla, bla…
Fortsätter du godkänner du.
 Vad är cookies? 

Jag förstår.