Dr Martens

I vår webbshop hittar du kängor och skor från Dr Martens för både vuxna och barn. Vi har alla möjliga färger och sorter. Bland annat har vi Vegan, Pascal, fodrade, med eller utan stålhätta, lågskor, gummistövlar, sneakers och massa mer.  Stora delar av vårt sortiment finns även i våra butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Skovård och tillbehör till dina Docs

Utöver skorna har vi ett stort utbud av Dr Martens egna skovårdsprodukter och andra tillbehör så som skosnören och sulor. Vi rekommenderar att vårda dina Docs i läder kontinuerligt med Wonder Balsam . Detta för att de ska hålla så länge som möjligt. Vegan Dr Martens behöver inte vårdas på samma sätt men se till att emellanåt putsa av dem med en Shoe Shine Sponge.

Dr Martens storleksguide

I de allra flesta fall har du samma storlek i Dr Martens som i vanliga skor, det kan dock skilja lite. De skor med damläst är lite mindre och smalare i storlek så du kan behöva gå upp en storlek i jämförelse med din vanliga. För unisex-kängorna gäller oftast att män har sin vanliga storlek och kvinnor kan behöva gå ner en storlek. Skulle du behöva byta storlek har vi fria byten för att du ska slippa krångel. Vid fler frågor är det bara att kontakta oss!

Filtrera på pris

Visar alla 2 resultat