Product added to wishlist
View Wishlist

Huvudkontor

Shock Store är inte bara en butik, utan en livsstil med stor frigörelse, uttalande, Självständighet! Vi är butiken som vägrar gå mainstream, vi köper in vad vi vill, har på oss vad vi vill, har håret som vi vill och precis så mycket tatueringar och piercingar SOM VI VILL!

Passion & glöd i det vi gör!

Shock Store har personal med stor erfarenhet och som både brinner och identifierar sig med vårt mode. Vårt företag strävar ständigt efter att bli ett ännu bättre val för våra kunder. Vi som jobbar på Shock Store är passionerade i allt vi gör, vi handplockar det bästa sortimentet från marknadens alla leverantörer och försöker alltid att vara aktuella i roliga och spännande events.

Shock Store är delaktiga i att stödja de subkulturer och den värld vi är en del av. Vårt mål är att vara det självklara valet för dig när du handlar dina rock, punk och alternativa kläder, skor och accessoarer!

Shock Store är Skandinaviens största och mest välsorterade alternativa butik för punkare, hårdrockare, rockabilly, och för dig! Du hittar allt inom alternativt mode. Vill du shoppa rock kläder och punk kläder är Shock Store den självklara affären!

Söker du jobb?

Just nu söker vi ingen butikspersonal, men om du ändå vill lämna in en spontanansökan så lämna den personligen till den butik du vill jobba i.

Söker du Praktik?

Maila din ansökan till info@shock.se

Behöver du bilder till ett modeuppslag, kläder till en musikvideo, filminspelning eller liknande?

Vi lånar gärna ut kläder och rekvisita. Du kan maila: info@shock.se så hjälper vi dig med det mesta. För högupplösta pressbilder behöver vi ca: 3 veckors framförhållning.

Vill du ansöka som modell?

Vi söker alltid nya ansikten för modelluppdrag. Det kan vara studiobilder eller på location. Alla former , stilar, kön och ickekön är välkomna. Det viktiga är att du känner dig bekväm framför kameran och älskar vår kläderna vi säljer.
Fotograferingarna kommer att göras på dagtid vardagar och utgår från vårt huvudkontor i Mölndal.
För att ansöka skickar du tidigare erfarenhet (om någon) ,minst tre bilder på dig och gärna dina sociala medier.

Kontakt

E-mail: info@shock.se
Tel: +46(0)31-35 25022

Faktura/Invoice adress

Shock Store AB
Sallarängsgatan 3
43137 Mölndal

Org nr: 556293-6467
VATno: SE556293646701

Inköp

E-mail: purchase@shock.se

Marknadsföring & PR

E-mail: webmarketing@shock.se

Cookies, bla, bla, bla…
Fortsätter du på sidan godkänner du detta.
 Vad är cookies? 

Jag förstår.