Product added to wishlist
View Wishlist
 Tillbaka mars 19, 2020

viktigt meddelande från oss till dig <3

Hallå fina kund! ????

Ingen kan ju ha undkommit hur läget ligger till i världen just nu. Detta märks tydligt i centrala Göteborg där vi har vår butik. Det är nästintill tomt på folk.

Självklart är fokus på att minska smittspridning och vi städar och försöker minimera spridning och vi förstår att du håller dig hemma och bunkrar toapapper hellre än hårfärg, men tyvärr så slår detta hårt på mindre butiker.

Shock har varit ett namn som funnits med i många år och vi har alltid brunnit för den alternativa livsstilen, men tyvärr är vi inte något speciellt stort företag som många verkar tro pga detta. Vi har en stor lokal i Göteborgs innerstad som vi haft i väldigt många år och som du kanske förstår så är det fasta kostnader som skall in även i kristider.

Vi i personalen älskar och brinner verkligen för Shock och vi vill ju såklart att Shock skall vara kvar även i framtiden.

Vill du också ha kvar oss även när detta blåser över kan du hjälpa oss med att förutom såklart handla i fysiska butiken även handla i vår webbshop, posta en bild på sociala medier där du taggar oss, kommentera och likea bilder så vi syns för fler, visa din nya fina hårfärg eller klädesplagg, eller skriv en recension på google eller facebook ????

Just nu ger vi även alla kunder som handlar i butiken en liten goodiebag om du handlar för över 300 kr (Gäller tills de tar slut)

Stor kram från oss i personalen ????

 Tillbaka
Shock Store

Välkommen till The Shock Blog!

Tips, checklistor, DIY och inspiration. Det är det vi planerar skall finnas här i vår blogg.
Jag som i första hand skriver heter Linnéa och jag är e-handels ansvarig här på Shock. Du kommer även troligen hitta mig i chatten och svara på mail om du undrar nått till kundtjänst.
Den alternativa stilen har varit min sen i början av högstadiet nångång då jag en dag bestämde mig för att bli punkare. Då stal jag min pappas motorcykeljacka och färgade håret svart.
Jag kommer dela med mig av alla mina tips och tricks, hoppas du vill haka på! :)

Hair Colors Banner

Cookies, bla, bla, bla…
Fortsätter du godkänner du.
 Vad är cookies? 

Jag förstår.