Product added to wishlist
View Wishlist
 Tillbaka maj 28, 2019

Studenttider! Stilinspiration inför utspringet

ALTERNATIV EXAMEN

Student och examenstiderna närmar sig med stormsteg (om du inte redan sprungit ut?)

Snart är det över!
Vare sig du går ut högstadiet, gymnasiet, högskolan, går på semester, skiter i skolan, skall fira någon annan som klarat sig igenom skolåren eller annan högtid som brukar bli av på sommaren, har vi kläderna för det!

Snygga skjortor med en alternativ twist, den klassiska vita klänningen, eller skit i det vita och kör på svart för det är fan mer metal, om du känner för det!

På min student körde jag en vit klänning, och enorma platåkängor. (Även typ det enda vita klädesplagget jag ägt, även nu mer än tio år senare ?)

Vi älskar vår klassiska Monroe klänning. Den finns i både rött och svart och självklart den ikoniska vita färgen som Marilyn själv hade.

Så på med favoritkängorna och korka upp! ??
Vi tog ut våra modeller Anders och Emma till trädgårdsföreningen i Göteborg för lite härliga alternativa examensbilder, inför utspringet.

FYFAN VA VI E BRA!

 

 

 Produkter som visas: 
 Tillbaka
Shock Store

Välkommen till The Shock Blog!

Tips, checklistor, DIY och inspiration. Det är det vi planerar skall finnas här i vår blogg.
Jag som i första hand skriver heter Linnéa och jag är e-handels ansvarig här på Shock. Du kommer även troligen hitta mig i chatten och svara på mail om du undrar nått till kundtjänst.
Den alternativa stilen har varit min sen i början av högstadiet nångång då jag en dag bestämde mig för att bli punkare. Då stal jag min pappas motorcykeljacka och färgade håret svart.
Jag kommer dela med mig av alla mina tips och tricks, hoppas du vill haka på! :)

Hair Colors Banner

Cookies, bla, bla, bla…
Fortsätter du godkänner du.
 Vad är cookies? 

Jag förstår.